Tijdelijk - Vinyl AFDD

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Raamdecoratie

De tijdelijke raamdecoratie wordt hoofdzakelijk toegepast tijdens de feestdagen, uw raam wordt dan voorzien van verwijderbare (en herbruikbare) stickers met de thema's pasen, carnaval, sara & abraham, geboorte, verjaardagen kind, sinterklaas, kerstmis etc. Dit in 1 bepaalde kleur of indien gewenst in meerdere kleuren. Zoals aangegeven gaat het hier om tijdelijke raamdecoratie, dus kan deze simpel en snel weer verwijderd worden, en vervolgens ook weer hergebruikt worden, voor het volgende jaar. Het voordeel is dat u deze raamdecoratie eenmalig hoeft aan te schaffen, en jaren later nog steeds kunt gebruiken. Het zwart in onderstaande afbeelding is het bestand dat u ontvangt als raamdecoratie. in de door u gewenste kleur. De beschikbare kleuren zijn, Wit, Zwart, Geel, Rood, Blauw en Groen. U kunt ook uw eigen logo (afbeeldingen) gebruiken, deze afbeelding moet dan wel over bepaalde eigenschappen beschikken, meer info hierover per email.

Het gedeelte wat wordt uitgesneden, bv het rendier in het eerste voorbeeld wordt ook meegeleverd en kan dan ook door u gebruikt worden, dus in principe heeft u twee stickers voor eenendezelfde prijs.
De prijzen zijn afhankelijk van de afmetingen van het te snijden materiaal. dus geef bij uw aanvraag aan om hoeveel stickers het gaat en welke afmetingen die ongeveer hebben (lxb) totaal. Ook uw favorite kleur doorgeven of mix als u meerder stickers wil in verschillende kleuren. Wij zullen dan aan de hand van die gegevens een prijsopgave doen alvorens u de opdracht voortzet.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu